سالانه حدود سه هزار تن بسته به کشور آلمان صادر میشود و میتوان گفت که صادرات پسته به آلمان سود بسیار خوبی را نصیب کشور میکند. آلمان تنها خریدار پسته ایرانی نیست، بلکه این کشور خریدار گرانترین و لوکسترین پستههای ایرانی میباشد. ما در این مطلب قصد داریم درباره صادرات این محصول به کشور آلمان و انواع پسته صادراتی بیشتر با شما صحبت کنیم.
قوانین صادرات پسته به آلمان
برای صادرات این محصول به آلمان باید پسته حتما دارای گواهی بهداشتی آفلاتوکسین باشد. گزینه دیگر در صادرات پسته به آلمان این است که پسته صادراتی دارای کیفیت بالا باشد. قوانین صادرات محصول به اروپا بسیار قوانین سختگیرانهای است و به همین منظور صادر کننده پسته از ایران به آلمان باید کاملا با این قوانین آشنایی داشته باشد تا دچار ضرر و زیان نشود. در ادامه این مطلب برخی از قوانین صادرات پسته آورده شده است:
- بستهبندی مناسب محصول
پسته محصولی است که لازم است تا بهگونهای بستهبندی شود تا در مدت طولانی، این محصول کاملا سالم باقی بماند و در طی حمل و نقل کیفیت محصول کاهش نیابد و پستههای درون بستهبندی خراب نشوند.
- دریافت تاییدهای استاندارد و بهداشتی
یکی از مهمترین نکات در صادرکردن پسته به کشور آلمان دریافت تاییدها و استاندارهای بهداشتی لازمه است که نیاز است نسبت به این مسئله کاملا آگاه باشید.
- رعایت قوانین گمرک
یکی دیگر از قوانین صادرات پسته به آلمان رعایت قوانین گمرکی است که بسیار حائز اهمیت است. برای اینکه در فرآیند صادرات این محصول دچار مشکلی نشوید، بهتر است که مراحل اظهارنامه گمرکی را به درستی و اصولی انجام دهید.
نحوه صادرات پسته
مسافت بین آلمان و ایران بسیار طولانی است و به همین علت راه زمینی انتخاب خوبی برای صادرات این محصول به آلمان نیست. بهترین گزینه برای صادرات این محصول به آلمان راه آبی و دریایی است. البته گاهی از راه هوایی هم برای صادرات این محصول به آلمان استفاده میشود. مثلا اگر خریداران پسته در آلمان مغز پسته ایرانی را خریداری کرده باشند برای وارد کردن این محصول به کشور خود از راه هوایی استفاده میکنند؛ چون مغز پسته بسیار ارزشمند است و وزن سبکی دارد.
انواع پسته صادراتی
کشور ما پستههای مختلفی را به آلمان صادر میکند، اما مهمترین انواع پسته صادراتی به آلمان عبارتند از:
- پسته بادامی
- پسته اکبری
- پسته احمد آقایی
- پسته کله قوچی
- پسته فندقی
فقط به این نکته توجه داشته باشید که اتحادیه اروپا در مورد واردات مواد غذایی به کشورهای عضو آن قوانین بسیار سختگیرانهای دارد که یکی از این قوانین موضوع سم آفلاتوکسین است که در مورد پسته ایرانی بسیار شایع است.
کلام آخر
صادرات کاری پیچیده و تخصصی است که نیازمند دانش و آگاهی لازم در این زمینه است تا بتوانید از تجارت خود سود خوبی حاصل کنید. صادرات مواد غذایی نسبت به سایر محصولات با سختگیریهای بیشتری همراه است و نیاز است که حتما مجوزهای لازم در این زمینه را کسب نموده و بر اساس آن پیش بروید. بنابراین با آگاهی کامل اقدام به صادرات پسته به آلمان نمایید. برای تهیه انواع پسته ایرانی با کیفیت عالی و بینظیر با ما در مجموعه بازرگانی شارونا ارتباط برقرار نمایید.