پسته یکی از محبوبترین آجیلها در سراسر جهان شمرده میشود که دارای انواع مختلفی است و نوع با کیفیت آن فقط در برخی از کشورها یافت میشود. یکی از کشورهای فعال در صادرات پسته به اروپا کشور عزیزمان ایران است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ما به شما پیشنهاد میکنیم که این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید.
مراحل صادرات پسته به اروپا
هر محصولی برای صادرات، مراحل خاصی را باید طی کند تا به کشور مقصد برسد. برخی از مراحل صادرات این خشکبار خوشمزه به اروپا عبارتند از:
- تهیه پسته با کیفیت
برای تجارت هر محصولی نیاز است که ابتدا محصول مورد نظر را تهیه نمایید که این امر به عواملی مختلفی بستگی دارد. این اولین قدم برای صادرات هر محصولی است.
- بسته بندی با کیفیت محصول
بسته بندی پسته باید به گونهای باشد که از نظر بهداشتی استانداردهای لازم و ضروری را داشته و تا رسیدن به دست مصرف کننده کیفیت خود را حفظ نماید.
- دریافت مجوزهای استاندارد محصول
برای صادرات پسته به اروپا استانداردهایی وجود دارد که هم توسط کشور ما و هم توسط کشور مقصد باید در نظر گرفته شود. برای دریافت مجوز استاندارد لازم است که نمونه پسته صادراتی را به آزمایشگاههای مربوط به این حوزه ارسال نمایید و تایید استاندارد بودن محصول خود را دریافت کنید.
- ارسال محموله پسته به گمرک
برای صادرات هر محصولی به کشور مورد نظرتان باید از طریق گمرک اقدام نمایید. برای این کار ابتدا محصول را به گمرک ارسال نمایید و مدارک ضروری و لازم برای صادرات پسته را دریافت کنید.
- دریافت گواهی سلامت پسته در گمرک
گواهی سلامت نشاندهنده این است که پسته شما سالم و دارای استانداردهای لازم میباشد و ادارات گمرک کشور موظف به دریافت این گواهی سلامت از صادرکنندگان پسته صادراتی هستند و پسته بعد از نمونهبرداری و آزمایشات لازم گواهی ترخیص کالا از گمرک را دریافت خواهد کرد.
- تحویل محموله پسته به شرکت حمل و نقل آن
برای صادرات پسته با اروپا بعد از انجام مراحل فوق و دریافت مدارک مورد نیاز برای صادرات، بارنامه پسته صادر میشود و شما میتوانید برای صادر کردن آن با یک شرکت حمل و نقل قرارداد ببندید و پس از ترخیص پسته از گمرک، محموله را به شرکت حمل و نقل مورد نظر خود تحویل دهید.
شرایط صادرات پسته
یکی از نکات مهمی که تاجران ایرانی باید بسیار به آن توجه داشته باشند، شرایط صادرات این محصول به کشور مقصد است. این شرایط به عوامل گوناگونی بستگی دارد و با توجه به اینکه قصد صادرات به کدام کشور را دارید میتواند متغیر باشد. یکی از این شرایط توجه به خواستههای مشتری است، مثلا کشور آلمان به شدت به میزان آفلاتوکسین پسته دقت مینماید. بنابراین در صادرات پسته به این کشور باید میزان این سم را در پسته مبنا قرار داد و بر اساس نیاز مشتری عمل کرد.
نتیجه گیری
برای صادرات هر محصولی نیاز است با آگاهی کامل وارد آن عرصه شوید تا بتوانید از تجارت خود لذت برده و سود خوبی را هم کسب نمایید. ما در مقاله صادرات پسته به اروپا به بررسی برخی از مراحل صادرات این خشکبار خوشمزه پرداختیم تا شما با مطالعه مطالب بالا تجارت خود را ایمن نمایید. برای تهیه و خرید انواع پسته با کیفیت و مرغوب ایرانی میتوانید از طریق همین سایت با ما تماس حاصل نمایید.