شـــارونــــا

گروه بازرگانی شارونا

تهران - ولنجک

خیابان ارغوان - کوچه دوم

22179204 021

09129459825

شنبه تا چهارشنبه: ۹ تا ۱۷

پنجشنبه: ۹ تا ۱۳

راهنمای صادرات زعفران به دبی

صادرات زعفران به دبی، امروزه به عنوان یک تجارتی که بسیار پرسود و همچنین کم ریسک می‌باشد، شناخته شده است. بطور کلی صادرات همیشه با چالش همراه است. اما صادرات یک کالا در بازاری که از قبل آن بازار را می‌شناسیم و رقبای زیادی هم در آن وجود دارند می‌‌تواند ایده خوبی برای شروع باشد. عمده تصور عموم درباره صادرات زعفران شامل تجارت چمدانی به دبی است اما مسایلی دیگری هم هست که باید به آن‌ها توجه داشت. آنچه در این مطلب خواهید خواند بررسی پاره‌ای از این مسایل است.

صادرات زعفران به دبی

چگونه زعفران را به دبی صادر کنیم؟

در صادرات این محصول به دبی یا هر جای دیگری از جهان باید به یک سری نکات دقت کافی داشته باشیم. از جمله مزه، رنگ، کیفیت محصول و نوع بسته بندی صادراتی آن، زیرا در این صورت می‌توانیم تداوم در نگهداری بازارهای تجاری برای صادرات را داشته باشیم. صادرات این محصول عموما به دو صورت سرگل و نگین انجام می‌شود، زیرا سرگل و نگین رنگ قرمز بسیار زیبایی دارند و جذب کننده مشتری می‌باشند.

مراحل صادرات زعفران به دبی

در ادامه این مطلب به معرفی و توضیح مراحل صادرات این ادویه محبوب می‌پردازیم.

  • انتخاب بهترین زعفران صادراتی

برای صادرات این ادویه محبوب در جهان کیفیت اصلی ترین عاملی است که باید همیشه حفظ شود.

  • بسته بندی محصول و خلاقیت در آن

یکی از مهم‌ترین تبلیغات برای زعفران صادراتی بسته بندی آن است، که می‌تواند برای برند شما هویت ایجاد کند.

  • داشتن گواهی

چون زعفران یک ماده غذایی بشمار می‌رود، در خصوص صادرات زعفران به دبی قوانین و حساسیت‌های سختی وجود دارد. اساسی‌ترین اقدام برای صادرات آن اخذ گواهی بهداشت و استاندارد این محصول است.

  • صادرات

فرایند فروش در کشور مقصد با ارایه کارت بازرگانی، ترخیص کالا از گمرک و صادر کردن آن آغاز می‌شود.

بعد از این مرحله فرایند صادرات محصول به مرحله بازیابی و فروش آن خواهد رفت. همچنین یادتان باشد که یکی از عوامل مهم فروش نحوه قیمت گذاری محصول است.

دو راه صادرات این محصول به دبی، چمدانی یا عمده؟

برای اینکه این محصول را به راحتی به  بازارهای دبی صادر کنیم، روش‌های متفاوتی وجود دارد، یکی از این روش‌ها، روش چمدانی است.

قوانین تجارت چمدانی زعفران

مقدار مجاز زعفران به همراه مسافر طبق قوانین گمرک ایران 100 گرم است. به این معنی که هر مسافری که قصد تجارت ندارد می‌تواند با خود 100 گرم از این محصول را از کشور خارج نماید.

و اما روش غیر چمدانی

اما صادرات زعفران از یک کیلو به بالا فقط بصورت بسته بندی و انجام امور گمرکی قابل اجراست. برای صادرات زعفران بصورت عمده نیازمند اخذ مجوزهایی مانندکارت بازرگانی، گواهی استاندارد و بهداشت هستید.

صادرات زعفران به دبی

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم کمی به شرایط صادرات زعفران به دبی و مراحل آن بپردازیم. مجموعه بازرگانی شارونا همراه با سابقه طولانی در امر صادرات و تامین این طلای سرخ برای ارایه خدمات در خدمت شماست، کافی است که با کارشناسان ما در مجموعه شارونا تماس بگیرید.

مقالات پیشنهادی

صادرات زعفران به کانادا

در این مقاله می‌خواهیم صادرات زعفران به کانادا را مورد بررسی قرار دهیم. امروزه زعفران از ارزش بسیار زیادی  در دنیا برخوردار

صادرات پسته به قطر

صادرات پسته به قطر

در این مقاله صادرات پسته به قطر را بررسی خواهیم کرد. انواع پسته ایرانی برای صادرات به حوزه‌ خلیج فارس و کشور‌های

صادرات کشمش به قطر

صادرات کشمش به قطر

صادرات کشمش به قطر همواره برای تاجران ایرانی سود آور خواهد بود. چرا که کشور‌های حوزه خلیج فارس از مهم‌ترین واردکنندگان این

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *