شـــارونــــا

گروه بازرگانی شارونا

تهران - ولنجک

خیابان ارغوان - کوچه دوم

22179204 021

09129459825

شنبه تا چهارشنبه: ۹ تا ۱۷

پنجشنبه: ۹ تا ۱۳

موانع صادرات خشکبار را بشناسید

کشور ایران سالانه میزان قابل توجه‌ای از انواع خشکبار را تولید می‌کند. همین موضوع باعث شده تا در دسته برترین کشورهای صادرکننده خشکبار به جهان قرار گیرد. تجارت خشکبار به دلیل محبوبیت این محصول در کشورهای مختلف بسیار پر سود و موفق است. انواع خشکبار تولیدی در ایران شامل پسته، انجیر، خرما، کشمش، آجیل و غیره می‌باشند. با توجه به تعرفه تعیین شده، سود صادرات خشکبار ارزش بالایی به همراه دارد. البته موفقیت در این زمینه مستلزم است تا به قوانین و اصول صادرات این محصولات آگاه باشیم. توجه به این موضوع ضروری است که در کنار ارزش بالای این تجارت در کشور ما، در نظر گرفتن موانع صادرات خشکبار نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. برای آگاهی از مشکلات احتمالی در روند صادرات خشکبار ما را در ادامه مطلب همراهی کنید.

قوانین صادرات خشکبار

از اصلی‌ترین نکات در صادرات خشکبار، توجه به قوانین صادرات خشکبار می‌باشد. بهتر است بدانید که هرچه توجه کمتری به این قوانین داشته باشید، دردسر بیشتری در آینده به همراه خواهد داشت و خود به عنوان یکی از موانع صادرات خشکبار شناخته می‌شود. ضرر حاصل از عدم توجه به این قوانین انکار ناپذیر است. با توجه به تمام دلایلی که در انجام صادرات خشکبار بیان کردیم، به قوانین ذکر شده توجه کنید:

  • در صادرات خشکبار توجه به شیوه بسته‌بندی خشکبار اهمیت دارد.
  • بازاریابی درست و متناسب با کشور مقصد باعث افزایش فروش شما خواهد شد.
  • استاندارد بودن میزان و حجم محصول ارسالی مهم است.
  • بهترین نوع و کیفیت خشکبار را برای صادرات انتخاب کنید.
  • تمامی مشخصات محصول بر روی بسته‌بندی به طور کامل ذکر شود.
  • در صورت استفاده از مواد نگهدارنده در تولید محصول به آن اشاره کنید.
  • گواهینامه‌های ضروری برای صادرات خشکبار را کسب کنید.

موانع صادرات خشکبار

موانع صادرات خشکبار کدامند؟

مشکلات و چالش‌های بسیاری در تجارت خشکبار قرار دارد. صادرکنندگان به صورت روزانه و فصلی ممکن است با موانع صادرات خشکبار روبه‌رو شوند. از مهم‌ترین موانع در صادرات این محصولات می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نرخ ارز، نوسانات و دشواری‌ها در تبادلات مالی به دلیل محدودیت‌های بانکی و ارزی
  • حجم تولیدی پایین در مقایسه با بازار‌های خارجی و تولید ناکافی محصولات باکیفیت
  • مشکلات مربوط به شناسایی بازار و بازاریابی
  • کسب استاندارد و گواهی‌های مربوط به کشور خریدار
  • بسته‌بندی و نحوه عرضه
  • مسائل مربوط به شیوه‌های حمل و نقل و ارتباط با مشتریان

لیست بهترین کشور‌ها در صادرات خشکبار

از مهم‌ترین مسائل در صادرات خشکبار شناسایی درست کشور هدف برای صادرات محصول می‌باشد. این مسئله تاثیر مستقیم در موفقیت بیشتر دارد. در حال حاضر می‌توان گفت که بزرگ‌ترین بازار برای صادرات خشکبار مختص کشورهای اروپایی است که در حال رشد و پیشرفت می‌باشد. این کشورها علاقه بسیاری در سبک زندگی سالم و مقوی دارند. به دلیل برخورداری خشکبار از انواع مواد معدنی، چربی‌های سالم، ویتامین‌های متنوع و ارزش غذایی بالا در سبد خرید بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. البته که در صورتی می‌توانیم از این محبوبیت در بازار برخوردار شویم که کیفیت را در حد زیادی بالا ببریم تا بتوانیم از سایر رقبا جلو بزنیم.

موانع صادرات خشکبار

جمع‌بندی

در این مقاله به بررسی موانع صادرات خشکبار و نکات ضروری برای انجام روند صادرات پرداختیم. خشکبارها به دلیل ارزش بالایی که دارند بیشتر برای صادرات انتخاب می‌شوند. این امکان وجود دارد تمامی موارد‌ اشاره شده با نکته‌سنجی و ریز‌بینی در صادرات، پیش از بروز مشکل برطرف شوند.

مقالات پیشنهادی

مدارک لازم برای صادرات زعفران

تعیین مدارک لازم برای صادرات زعفران

ایران از بزرگترین تولیدکنندگان زعفران جهان است. زعفران علاوه بر استفاده‌های خوراکی در موارد دارویی نیز کاربردهای زیادی دارد. دیگر تولیدکنندگان زعفران

تعرفه صادرات پسته

بررسی تعرفه صادرات پسته

پسته از خشکبارهای محبوب جهان محسوب می‌شود که در کشورهای محدودی باکیفیت مرغوب تولید می‌شود. کشور ایران در لیست کشورهایی با مرغوب‌‌ترین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *