در این مقاله صادرات کشمش به ترکیه را برسی خواهیم کرد. کشمش در کنار انواع آجیل یکی دیگر از انواع مهم محصولات صادراتی به ترکیه محسوب میشود. ترکیه یکی از مهمترین واردکنندگان کشمش و خشکبار از ایران بوده و سالانه حجم بالایی از این محصول را به کشور خود وارد مینماید. برای خرید کشمش سبز صادراتی روی لینک مربوطه کلیک نمایید.
بیش از 80 درصد از تولید کشمش و ارائهی این محصول در جهان توسط کشورهایی نظیر: ایران، یونان، آمریکا و شیلی تولید میشود. ترکیه خود یکی از بزرگترین کشورهای صادرکنندهی کشمش در دنیاست به دلیل تحریمها و عدم صادرات کشمش به صورت عمده از مشتریان این محصول برای واردات از ایران تلقی میگردد. تولید کشمش و صادرات این محصول پس از خرما در ایران در ردهی دوم قرار گرفته است.
صادرات کشمش به ترکیه و انواع آن
حجم صادرات کشمش به ترکیه توسط ایران بسیار بالاست زیرا، ایران از بزرگترین تولید کنندگان کشمش در جهان است و توانسته در کنار آمریکا از صادرکنندگان مهم این محصول تلقی گردد. در ایران استانهای همدان، قزوین، فارس، زنجان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی از استانهای مهم تولید کشمش هستند.
از مهمترین انواع کشمشهای صادراتی ایرانی میتوان به تیزابی دانهدار، تیزابی بیدانه، مویز، کشمش آفتابی بیدانه، کشمش آفتابی دانهدار، کشمش انگوری بیدانه، کشمش سبز کاشمری سبز بیدانه، کشمش کاشمری سبز دانهدار و کشمش پلویی اشاره نمود.
نحوهی صادرات این محصول به ترکیه
برای صادرات کشمش به ترکیه تجار گرامی مستلزم به رعایت قوانین فراوانی هستند زیرا، برای خرید کشمش توسط تجار ترک باید استانداردهای بالایی را رعایت کرد. اگر استانداردهای لازم رعایت نگردد محصول مورد نظر هرگز در ترکیه خریداری نخواهد شد. به طور کلی تجار ترک محصول را در ابتدا برسی میکنند و بعد از عقد قرارداد محصول را خریداری و آن را در ورودی مرزهای کشور خود تحویل میگیرند.
فرایند برسی محصولات غذایی مخصوصا اقلامی نظیر کشمش، با وسواس و جدیت خاصی در ترکیه پیگیری میشود. صادرات کشمش نامرغوب به این کشور ممکن نیست و تجاری که این محصول را به خاک کشورشان صادر میکنند باید دربارهی صادرات این کالا اطلاعات زیادی را کسب نمایند.
رقبای ایران در صادرات کشمش را بشناسید
ایران در صادرات کشمش به ترکیه به نسبت رقبای خود برتری زیادی داشته و به نسبت کشورهای دیگر نقاط محصول مرغوبتری به بازار ارائه میکند. کشورهای آمریکا، آلمان، عربستان سعودی، استرالیا و امارات از رقبای مهم صادرات کشمش برای ایران محسوب میشوند.
ترکیه به دلیل موقعیت جغرافیایی خود میتواند به راحتی کشمش مورد نیاز خود را از کشورهای ذکر شده تهیه کند بنابراین، باید تجار ایرانی سعی نمایند که بهترین محصولات خود را به بازار این کشور ارائه دهند در غیر این صورت بازار این کشور برای همیشه برای تجار ایرانی از دست خواهد رفت. اگر خواهان یک تجارت پرسود با این کشور هستید باید نسبت به نوسانات کالاهای صادراتی خود توجه خاصی داشته باشید و سیاستهای این کشور را به دقت برسی نمایید.
کلام آخر
برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی صادرات کشمش به ترکیه میتوانید از مشاورهی شرکت شارونا استفاده نمایید. برای همکاری با مشاورین مجموعه تنها کافیست با شمارههای شرکت تماس بگیرید.