صادرات زعفران به عراق و سایر کشورهای عربی همواره یکی از تجارتهای پرسود بوده که برای کشور نیز از اهمیت خاصی برخوردار میباشد. تولید زعفران ایرانی بیش از 200 تن تخمین زده میشود که بیشتر برای صادرات به سایر کشورها تولید میگردد.
صادرات این محصول بیشتر به منظور خواص دارویی و مصارف خوراکی صورت میگیرد و به زعفران لقب طلای سرخ دادهاند. بیشترین زمینهای کشت این محصول در خراسان قرار گرفته است و زعفران خراسان بسیار محبوب است. برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی صادرات این محصول به عراق میتوانید در ادامهی این مقاله ما را همیاری کنید.
صادرات زعفران به عراق چگونه است؟
در صادرات زعفران به عراق باید به موارد مانند چون مزه، کیفیت، رنگ و نوع بسته بندی صادراتی کالا دقت بسیار زیادی داشته باشیم و در این صورت میتوان محصول خود را به عنوان یک محصول درجه یک به سایر کشورها صادر نمود.
بیشتر زعفرانهای صادراتی به صورت زعفران سرگل و نگین میباشد زیرا، ظاهر این زعفران درکنار رنگ قرمزش برای مشتریان بسیار جذاب بوده از همین رو، در کشورهای عربی که به زعفران به عنوان یک ادویه مطلوب در رنگ و طعمدهی به غذا زیاد استفاده میشود بسیار مهم است. بسته بندی کالا در صادرات زعفران بسیار مهم بوده و ثبت لیبلهای انگلیسی و عربی بر روی مرسوله نیز طبق قوانین بازرگانی عراق الزامی میباشد.
مجوزهای لازم برای صادرات زعفران
تهیه مدارک مورد نظر برای صادرات زعفران به عراق از اهمیت بالایی برخوردار است و زعفران نیز مانند بسیاری دیگر از کالاها نیازمند دریافت برخی از مجوزها برای صادرات میباشد. دریافت گواهی استاندارد و گواهی بهداشت با توجه به اینکه زعفران یک ماده غذایی است الزامی بوده و برای صادرات این کالا صادرکننده باید کارت بازرگانی داشته باشد.
ثبت محموله در گمرک نیز قدم بعدی میباشد محصول باید در گمرک ثبت شده و فرمهای مربوط به اظهارنامهی مالیاتی باید تکمیل گردد. پس از تکمیل این فرم محمولهای که به گمرک تحویل داده شده با مشخصات ذکر شده در فرم اظهارنامه کنترل و صحت آن تایید میشود.
نکات مهم در صادرات این محصول به عراق
در هنگام صادرات زعفران به عراق باید به نکات زیر توجه فرمایید. مردم عراق نیز مانند ایرانیها زعفران را به دلیل رنگ و بوی خاص خود میخرند و قیمت این محصول در عراق به دلار است. بیشترین شهرهایی که از زعفران استفاده میکنند شامل: نجف، بغداد، کربلا و کردستان عراق میشوند. در ماههای محرم و صفر و به طور کلی در مراسمهای مذهبی استفادهی مردم از زعفران در عراق بیشتر میشود.
تاییدیهی شرکت SGS، گواهی بهداشت و گواهی تطبیق کالا با استانداردهای کشور عراق برای صادرات این محصول باید اخذ شوند همچنین؛ همان طور که پیشتر ذکر شد استفاده از لیبلهای انگلیسی و عربی برای درج اطلاعات مرسوله الزامی است. برای ورود به بازار عراق باید توجه زیادی به وضعیت مالی و معیشتی مردم در این کشور داشته باشید برای مثال: کردستان عراق برای صادرات این محصول مناسب است.
کلام آخر
برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهی صادرات زعفران به عراق میتوانید از مشاورهی تیم مجرب شارونا استفاده نمایید. برای همکاری با شرکت ما کافیست با شمارههای مجموعه تماس بگیرید.