شـــارونــــا

گروه بازرگانی شارونا

تهران - ولنجک

خیابان ارغوان - کوچه دوم

22179204 021

09129459825

شنبه تا چهارشنبه: ۹ تا ۱۷

پنجشنبه: ۹ تا ۱۳

بررسی صفر تا صد صادرات کشمش

به عنوان دو دسته از مهم‌ترین محصولات که مورد توجه تاجران قرار می‌گیرد، می‌توان به میوه‌های خشک شده و آجیل‌ها اشاره کرد. از اصلی‌ترین دلایل در اهمیت و علاقه صادرکنندگان به تجارت بر روی این محصولات، ماندگاری بالای آن‌ها و شرایط نگهداری و ذخیره راحت‌تر نسبت به سایر محصولات صادراتی می‌باشد. میوه‌های خشک در این میان به طور کل به میوه‌هایی اطلاق می‌شود که مقدار زیادی از آب موجود در آن‌ها گرفته شده باشد که این عمل به دو شیوه طبیعی و یا با استفاده از خشک‌کن‌های صنعتی و تخصصی انجام می‌گیرد. کشمش را نیز در دسته این محصولات می‌توان بیان کرد. کشور ایران از حدود 2000 سال قبل به تولید این کالا مشغول بوده است و انواع متعددی از کشمش را تولید و عرضه می‌کند. کشمش ایرانی از مرغوبیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد. در این مقاله به بررسی صفر تا صد صادرات کشمش به عنوان یک کالای با ارزش و پرسود می‌پردازیم.

اهمیت این محصول در صفر تا صد صادرات کشمش 

پیش از آنکه به بررسی شیوه صادرات کشمش بپردازیم بهتر است بدانیم که چرا این محصول اهمیت دارد؟ در سراسر نقاط جهان همچون ایران، کشمش از محبوبیت بالایی برخوردار بوده است. دلایل این محبوبیت نه تنها صرفا برای طعم و مزه دلنشین آن بلکه برای خواص زیاد کشمش نیز هست که تاثیرات دارویی داشته و کمک به سزایی در سلامت بدن می‌کند. مصرف کشمش در موارد زیادی نظیر آشپزی، خشکبار، تهیه سرکه و شیرینی و غیره کاربرد دارد. تمام این موارد در مصرف بالای این کالا در کشور‌های مختلف تاثیر گذار بوده است. می‌توان این گونه گفت که شناسایی دلیل اهمیت کشمش از نکات اصلی در جلب توجه صادرکنندگان به این محصول و بررسی صفر تا صد صادرات کشمش خواهد بود.

صفر تا صد صادرات کشمش

مراحل صادرات کشمش

برای آشنایی با صفر تا صد صادرات کشمش از ایران باید تمامی ‌مراحل در صادرات این محصول را به درستی بررسی کنیم. کشمش نیز مانند هر کالای صادراتی دیگر برای تبدیل شدن به یک صادرات موفق، قوانین و اصول مخصوص خود را دارد. به منظور بیان قوانین و مراحل صادرات کشمش به کشور‌های خارجی، مواردی در ذیل ذکر شده است.

  1. تهیه مرغوب‌ترین و باکیفیت‌ترین نوع کشمش برای صادرات
  2. داشتن بسته‌‎بندی شکیل و مناسب با استانداردهای کشور هدف برای جذب هرچه بیشتر مشتریان
  3. انجام بازاریابی و برنامه‌ریزی برای نحوه عرضه کالا
  4. کسب استاندارد متناسب با کشور مقصد و گواهی‌های بهداشت ضروری
  5. قیمت‌گذاری مناسب مطابق با بازار کشور خریدار
  6. تسلیم محصول به گمرک برای بررسی‌های نهایی و تایید
  7. بارنامه و تسویه مالی و پرداخت هزینه‌ها
  8. تحویل بار به شرکت‌های حمل و نقل

صفر تا صد صادرات کشمش

سخن نهایی

همانطور که در این مقاله اشاره شد طی کردن صفر تا صد صادرات کشمش، اصول و مراحل خاص خودش را دارد. وجود استاندارد‌های سفت و سخت برای صادرات کشمش باعث شده تا بجز مرغوب‌ترین کالا‌ها، امکان تجارت برای سایرین دشوار شود و در این رقابت شکست بخورند. در نتیجه لازم است تا برای کسب موفقیت در صادرات کشمش با افرادی متخصص در این زمینه مشورت کرده تا بهترین نتیجه را در نهایت کسب کنید. تیم تجاری شارونا آماده ارائه مشاوره در این زمینه می‌باشد.

مقالات پیشنهادی

مدارک لازم برای صادرات زعفران

تعیین مدارک لازم برای صادرات زعفران

ایران از بزرگترین تولیدکنندگان زعفران جهان است. زعفران علاوه بر استفاده‌های خوراکی در موارد دارویی نیز کاربردهای زیادی دارد. دیگر تولیدکنندگان زعفران

تعرفه صادرات پسته

بررسی تعرفه صادرات پسته

پسته از خشکبارهای محبوب جهان محسوب می‌شود که در کشورهای محدودی باکیفیت مرغوب تولید می‌شود. کشور ایران در لیست کشورهایی با مرغوب‌‌ترین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *