شـــارونــــا

گروه بازرگانی شارونا

تهران - ولنجک

خیابان ارغوان - کوچه دوم

22179204 021

09129459825

شنبه تا چهارشنبه: ۹ تا ۱۷

پنجشنبه: ۹ تا ۱۳

بررسی سود صادرات کشمش در ایران

ایران به عنوان یک کشور با عملکرد خوب در حوزه کشاورزی شناخته می‌شود. متاسفانه کشمش در میان محصولات صادراتی فروش بالایی ندارد. با این حال همچنان صادرات این محصول به حدود 80 کشور مختلف جهان انجام می‌شود. برای کشور ما این امکان وجود دارد که با دارا بودن توانایی کشت و تولید انگور، جایگاه مناسب‌تری در میان صادرکنندگان کشمش مانند چین و آمریکا و غیره کسب کنیم. با بررسی کارشناسان، تخمین زده شده است که تا چند سال آینده بازار تولید و صادرات انگور و به طبع آن کشمش پیشرفت چشمگیری خواهد داشت. از اصلی‌ترین واردکنندگان کشمش یا انگور خشک ایران، کشور‌های حوزه خلیج فارس نظیر قطر، امارات، کویت هستند. در صورت تمایل برای صادرات این محصول و راه‌اندازی کسب و کار، ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا از نکات و سود حاصل از صادرات کشمش آگاه شوید.

سود صادرات کشمش چقدر می‌باشد؟

در لیست عوامل تاثیرگذار بر سود صادرات کشمش می‌توان به کشور مقصد، میزان عرضه و تقاضا در بازار آن کشور و همچنین هزینه‌های صادراتی مانند بسته‌بندی، بازاریابی، حمل و نقل، بیمه، گمرک و غیره اشاره کرد. خریداران کشمش ایرانی پارامترهای متفاوتی برای انتخاب محصول وارداتی خود دارند. این پارامتر‌ها شامل قیمت، ذائقه مردم، کیفیت، استاندارد و برند صادراتی و موارد نظیر هستند. هرچه شما به عنوان یک صادرکننده استانداردهای هر کشور را برای صادرات، درست‌تر بشناسید راحت‌تر به سود صادرات کشمش دست خواهید یافت.

سود صادرات کشمش

مورد ضروری دیگر انجام بازاریابی و برند سازی است که به مرور زمان بر پایداری در بازار کشور کمک کرده، هزینه‌های بازاریابی و توسعه محصول را کاهش خواهد داد و سود صادرات کشمش را هرچه سریع‌تر فراهم می‌کند. عامل موثر دیگر نرخ ارز، ثبات قیمت و ارزش کشمش می‌باشد. می‌توان این گونه بیان کرد که صادرات کشمش به کشور‌های خارجی امری سودآور است اما توجه به کیفیت و کمیت محصولات نیز نباید فراموش شود.

کشمش تولیدی ایران

می‌توان گفت که با کیفیت‌ترین نوع کشمش ایرانی در مناطقی مانند کاشمر، تاکستان و ملایر تولید می‌شود. شروع روند تولید کشمش ایرانی به صدها سال قبل برمی‌گردد. به طور کل کشمش برای تولید به آب و هوایی گرم و خشک نیازمند است که برخورداری مناطق کشور ما از این آب و هوا باعث تولید تنوع بالایی از کشمش‌ها شده و همین موضوع توجه بسیاری از واردکنندگان و خریدارن کشمش را به دلیل مرغوبیت آن‌ها به خود جلب کرده است. از انواع کشمش‌های تولیدی در ایران می‌توان به موارد ذکر شده در زیر اشاره کرد:

  • کشمش طلایی
  • کشمش سبز قلمی
  • کشمش آفتابی
  • کشمش سیاه
  • کشمش پلویی
  • کشمش بیدانه
  • و غیره

وجود این تنوع باعث شده تا یک کسب و کار خوب و راه درآمدزایی عالی برای افراد جویای آن فراهم شود. به دلیل بالا بودن سود صادرات کشمش این امکان وجود دارد تا صادرات کشمش به یک منبع عالی پول سازی و برندینگ برای ایران تبدیل شود.

سود صادرات کشمش

سخن پایانی

نحوه محاسبه سود صادرات کشمش به صورت کسر هزینه‌های صادراتی از قیمت فروش کشمش می‌باشد. عوامل بسیاری در سوددهی موثر است که در این مقاله به آن‌ها اشاره شد. برای اینکه در نهایت به یک کسب و کار موفق در این زمینه دست پیدا کنیم لازم است تا به همه نکات به صورت جزئی توجه داشته باشیم تا با جذب خریداران بیش‌تر، درآمد نیز افزایش پیدا کند.

مقالات پیشنهادی

مدارک لازم برای صادرات زعفران

تعیین مدارک لازم برای صادرات زعفران

ایران از بزرگترین تولیدکنندگان زعفران جهان است. زعفران علاوه بر استفاده‌های خوراکی در موارد دارویی نیز کاربردهای زیادی دارد. دیگر تولیدکنندگان زعفران

تعرفه صادرات پسته

بررسی تعرفه صادرات پسته

پسته از خشکبارهای محبوب جهان محسوب می‌شود که در کشورهای محدودی باکیفیت مرغوب تولید می‌شود. کشور ایران در لیست کشورهایی با مرغوب‌‌ترین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *