انجام فرآیند صادرات کالاهای اساسی یکی از عوامل مهم در جلوگیری از هدر رفتن سرمایههای انسانی و مالی بوده که از اهمیت ویژهای در بازارهای خارجی برخوردار است. انجام این عمل نیازمند بینش، آینده نگری و آشنایی با فرهنگ هر ملت به منظور جلب اعتماد خریداران خواهد بود. ایران از اصلیترین و مهمترین تولیدکنندگان و صادر کنندگان گیاه ارزشمند زعفران است که تقریبا 90 درصد سرانه تولید این محصول را در اختیار دارد. زعفران ایرانی به دلیل مرغوبیت از طرفداران زیادی در 5 قاره برخوردار میباشد. کشورهای حوزه خلیج فارس را میتوان در دسته اصلیترین خواهان زعفران صادراتی ایران در نظر گرفت که صادرات زعفران به کویت از مهمترینها در این لیست قرار میگیرد.
دلایل صادرات زعفران
زعفران از گرانترین ادویههای جهان با خواص فوقالعاده میباشد که به طلای سرخ معروف است، یکی از مهمترین منابع صادرات غیرنفتی در کشور ما محسوب میشود و هر ساله حدود 75 درصد تولید آن به خارج از ایران صادر خواهد شد. زعفران صادراتی در سایر کشورهای جهان به قیمتی حدود 3 برابر ایران به فروش میرسد؛ از این جهت تجارت این کالای بسیار پرسود میتواند زمینهای برای گسترش صادرات سایر کالاها و افزایش متقاضیان شود.
کشورها بعد از دریافت زعفران به صورت فلهای آن را با برند و بستهبندی مورد قبول کشور خود آماده کرده و در اختیار مشتریان قرار میدهد و یا آن را به سایر کشورها صادر میکنند. همین امر باعث میشود تا به منظور دریافت سود بیشتر، علایق به صادرات زعفران روز به روز در حال افزایش باشد.
مهمترین دلایل صادرات زعفران به کویت
زعفران ایرانی به طور مستمر در دسته مهمترین محصولات صادراتی ایران قرار دارد که از کیفیت بالایی برخوردار است؛ به همین دلیل کشورهای مختلف از جمله کشورهای عربی بسته به تمایل خود خواهان نوع خاصی از این کالای مرغوب هستند. صادرات زعفران به کویت از مهمترین مقاصد برای ایران به شمار میآید که بسته به نیاز مشتریان، زعفران را به صورت بسته بندی یا فلهای خریداری میکنند. از آنجایی که کمبود وجود بسیاری از کالای ایرانی در این کشور احساس میشود، میتوان با دوراندیشی و برنامهریزی درست و آگاهانه حجم صادراتی کشور را تا حد زیادی گسترش داد.
همجواری کشور کویت و سهولت ارتباط با این کشور از طریق دریا، به ویژه برای تجار و بازرگانان و صنعتگران، صادرات به کویت را از میان گزینههای موجود، در اولویت ویژهای قرار داده است. در نظر بگیرید که صادرات به کویت نیازمند رعایت استانداردهای بالایی است که از جانب شورای همکاری خلیج فارس تعیین میشود. در همین راستا باید بسته بندی مناسبی به زبان عربی برای محصول صادراتی در نظر گرفته شود.
جمع بندی
با داشتن کیفیت مطلوب و راضی نگه داشتن خریداران در صادرات زعفران به کویت میتوان درآمد بالایی بدست آورد اما توجه به این نکته که این روند نیازمند وجود برنامهای آگاهانه و حساب شده است نیز ضروری میباشد. این امر به شما اجازه میدهد که به تامین کشورهای در ارتباط با کویت و یا دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس نیز باشید و به عبارتی بیزنس خود را گسترش دهید.